xml file cannot contain & in permalink

Discussion in 'HTML, CSS & JavaScript' started by fixer, Nov 25, 2018.

  1. fixer

    fixer I'm In My Prime

    1,137
    207
    +633
    Code:
    <stateData stateName="Alabama" url = "https://www.mymilitia.com/forums/topic/43392-individual-state-militia-laws/?do=findComment&comment=49164" stateMode = "ON" initialStateColor= "5c5c5c" stateOverColor = "939393" stateSelectedColor = "3CBC8D">
    <![CDATA[<h1>Alabama</h1>
    on my custom maps, I'm unable to get one of them working that has 50 permalinks (links directly to a post) because evidently, you cannot have an "&" symbol in the xml code is there a workaround?
     
  2. MarkFL

    MarkFL La Villa Strangiato

    1,135
    522
    +1,647
    Have you tried using &amp; instead?
     
    • Appreciation Appreciation x 2
    • List
  3. fixer

    fixer I'm In My Prime

    1,137
    207
    +633
    yes it breaks the link
     
  4. fixer

    fixer I'm In My Prime

    1,137
    207
    +633
    how does the tiny url's work? are they permenate?
     
  5. MarkFL

    MarkFL La Villa Strangiato

    1,135
    522
    +1,647
    Try using this in your XML file:

    &amp;amp;
     
    • Appreciation Appreciation x 1
    • List
  6. MarkFL

    MarkFL La Villa Strangiato

    1,135
    522
    +1,647
    Or, try replacing the character & with &#038;.
     
    • Appreciation Appreciation x 1
    • List
Verification:
Draft saved Draft deleted
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.