Open cart error

Discussion in 'eCommerce' started by newbie27, Jan 6, 2018.

  1. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I have problem with my opencart. I installed a wrong version of the theme. Notice: Error: Could not load template /home1/account/public_html/mysite.com/catalog/view/theme/common/footer! in /home1/user/public_html/mysite.com/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_system_engine_loader.php on line 99

    I tried to delete the new theme opencart_root/catalog/view/theme to remove the theme
    but still the same error. What should i do? I can still access my backend and still able to install a new theme.
     
  2. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
    Did you switch back to the default theme for all users.
     
  3. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    What do you mean? I go to system - setting - store -general then change template to default.
     
  4. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
  5. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    That's what i did. Can you help me please what files i should remove? Maybe if i can remove all the files i uploaded then it might come back to normal. I just can't remember the files that i moved from the downloaded file to different folders in Opencart folder. Maybe i mistakenly moved some folders to the wrong location. Thanks

    OpenCart 2 Theme Free Car Audio Lemon the theme i installed.
     
  6. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
    Its to long for me that i worked with opencart, it can be that something is cached.
     
  7. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I didnt get your point. by the way, thanks
     
  8. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
    Does the footer file exist in the directory if not upload it to the correct directory.
     
  9. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
  10. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I checked the folder catalog/view/theme/common/footer! and i only have "default" folder and the recent theme that i installed which is "yoocolor" when i was already in "theme" directory. I cant find the "common" directory. Should i have a "common" folder there? if so, where can i get that? thanks
     
  11. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
    Download the version you installed and check if it exist there.
     
  12. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I extracted an opencart 2.1.0.1. I didnt install it but after i extracted, i saw the same folder which my installation has. I wasnt able to see the directory that error shows mysite.com/catalog/view/theme/common/footer! but found the footer.tpl in another path. /catalog/view/theme/default/template/common

    What do you think? Thanks
     
  13. we_are_borg

    we_are_borg Moderator

    3,623
    707
    +1,360
    No i have no ideas anymore.
     
  14. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    thanks
     
  15. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I hope someone will give me an idea how to fix this. thanks
     
  16. Tracy Perry

    Tracy Perry Opinionated ass-hat

    4,544
    412
    +3,081
    It almost looks like you are using a caching add-on? If so, have you tried clearing that cache?

     
  17. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    Thanks. I tried this but nothing changed. I tried to go to system folder and look for cache folder but i dont see one.
     
  18. Tracy Perry

    Tracy Perry Opinionated ass-hat

    4,544
    412
    +3,081
    I'm not familiar with Opencart, but did find this
     
  19. newbie27

    newbie27 Enthusiast

    123
    28
    +2
    I have 2.1.0.1 version. I deleted all the files then i reload my site. After i checked the folder, all the files are there again :(
     
Verification:
Draft saved Draft deleted